Hemsley + Hemsley – De kunst om goed te eten

Hemsley + Hemsley - De kunst om goed te eten is dé sensatie van de Engelse kookboekenscene van 2014. Het boek belandde direct na verschijning hoog in de bestsellerlijsten en is inmiddels lijfboek – én definitieve gezondheidsbijbel – van veel jonge vrouwen.

Melissa en Jasmine Hemsley koken vol overgave, gezond en recht door zee. Hun frisse en inventieve recepten zijn inmiddels een begrip in heel Londen. In De kunst om goed te eten richten de zusjes Hemsley zich op voedzame en biologische voeding en het vermijden van gluten, geraffineerde suikers en koolhydraten. Hun down to earth-methode is aanstekelijk voor iedereen die gezond, uitgebalanceerd en fantasievol wil eten. De kunst om goed te eten is ook heel praktisch: het boek bevat talrijke tips en adviezen over ingrediënten, technieken, plannen en ideeën voor lunches en snacks die passen bij een drukke levensstijl. Afvallen voor fijnproevers!


Auteur

Melissa en Jasmine Hemsley

Druk

Formaat

18,5 x 24,5 cm

Omvang

320 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 29,95

ISBN

9789059565869

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

02-2015
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Hemsley + Hemsley staat voor Jasmine en Melissa Hemsley. Vijf jaar geleden begonnen de zussen als privéchef-koks en kookten ze bij mensen thuis die gezonder en energieker wilden leven. Daarnaast gaven ze hun klanten ook kooklessen en adviezen om gezonder te koken. Drie jaar geleden begonnen ze een blog voor de Britse Vogue. Hun manier van koken is gebaseerd op tien jaar zelfstudie en hun ervaringen als privékok en is gericht op het eten van natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen. De kunst om goed te eten is hun eerste kookboek.

‘Ik heb me nog nooit beter gevoeld. Jullie soepen zijn mijn lifeline (…). Serieus, ik geloof echt dat ze me gered hebben.’ Francesca Burns, fashion editor Vogue uk

‘Prachtig gefotografeerd en ontworpen. (…) De kunst om goed te eten is een kookbijbel die voorziet in maximale smaak en maximale voeding.’  www.amazon.com

‘Wij willen het voedsel waar we van houden, koken en delen.’ Hemsley + Hemsley

‘Een gezond kookboek van twee nieuwe cooks on the block, die ook nog eens zussen zijn.’ Observer Magazine