De lente op tafel

Seizoensgerechten uit de fameuze culinaire almanak 365

92 goede redenen om aan tafel te gaan

In dit boek staat voor iedere dag van de maanden maart, april en mei een fris lentegerecht. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl en de uitnodigende fotografie van Marie-Pierre Morel. Volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.


Auteur

Stéphane Reynaud

Druk

Formaat

18 x 23 cm

Omvang

148 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 14,95

ISBN

9789059566002

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

02-2015
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie – niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.

Over Barbecue & plancha:

‘Net als in de vorige boeken slaat Reynaud ook nu een plezierige, familiaire toon aan en zijn de foto’s en tekeningen duidelijk en aantrekkelijk. Met dit boek heeft Reynaud weer een parel geregen aan zijn ketting van eenvoudige, maar feestelijke gerechten in wat nu al een indrukwekkende reeks is geworden.’ Johannes van Dam