Zo fotografeer je de natuur

Inspiratie, informatie, veel tips

Beter kijken en fotograferen in de natuur

Auteur

Roots

Druk

Formaat

19,5 x 24,5 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 19,95

ISBN

978 90 5956 803 7

NUR

473

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

oktober 2017

In de pers

Zo fotografeer je de natuur is geen technisch boek, maar een schitterende handleiding. Die je door middel van ruim 200 inspirerende voorbeelden leert de meest uiteenlopende natuuronderwerpen op de mooiste manier in beeld te brengen.’ Fanny Glazenburg, hoofdredacteur Roots

Bestel Download cover


In de natuur wemelt het van de onderwerpen om de prachtigste foto’s van te maken. Maar waar begin je? Wat zijn goede onderwerpen om te fotograferen en hoe doe je dat? Dit boek helpt de enthousiaste beginneling op weg. Aan de hand van ruim 200 handige tips leren we hoe je de meest uiteenlopende natuuronderwerpen het mooist in beeld kunt brengen, of het nu paddenstoelen zijn, eekhoorns, heide, roofvogels of vlinders. Ook staan in dit boek talloze inspirerende foto’s met leerzame beschrijvingen en heldere uitleg over de basistechniek.

Dit inspirerende boek helpt om de natuur te leren zien met het oog van de fotograaf, waardoor genieten van de natuur een nog intensere ervaring wordt.

Over de auteur:
Prachtige natuurfotografie en -illustraties zijn het handelsmerk van ROOTS, het enige onafhankelijke natuurtijdschrift in Nederland. Maandelijks verrast het met schitterende reportages over de natuur dicht bij huis, maar ook over andere spectaculaire plekken over de hele wereld.