Zilt Zoet Zeeland

Annette van Ruitenburg (Culinair Eiland Projecten), kok, tuinierster en schrijver, daarnaast werkzaam als manager in de GGZ en als mediator. Sinds 2007 actief met Slow Food Texel. Verruilde 20 jaar geleden Amsterdam om te gaan wonen op een Waddeneiland. “Ik ben altijd op zoek naar de drijfveer, vindingrijkheid en motivatie van mensen waar ik over schrijf en dat heb ik ruimschoots gevonden in Zeeland”. www.annettevanruitenburg.nl

Ruth de Ruwe (Ruth de Ruwe Producties), fotografe, vormgever en uitgever, woont en werkt op Texel. Door haar achtergrond als kunstschilder kijkt ze nét even met een andere blik. Dat levert prachtige, indringende natuurfoto’s op, soms bijna schilderijen. Maakt fotoreportages in opdracht voor tijdschriften en schrijft artikelen over de natuur. Mocht u een bezoek brengen aan Texel dan zult u overweldigende natuurfoto’s van Ruth zien op de nieuwste veerboot van TESO. www.ruthderuwe.nl

Tanja van den Berge (De Keuken van Bergen) is jurist, mediator en culinair schrijver. Geboren en opgegroeid in Zierikzee en via Barcelona, Londen en Amsterdam uiteindelijk in Bergen NH neergestreken. Ze schrijft over eten in de breedste zin van het woord, in artikelen voor verschillende media en culinaire columns en ontwikkelt recepten. www.keukenvanbergen.nl

Dit bericht is geplaatst in Culinair. Bookmark de permalink.