Yotam Ottolenghi

Auteur

Druk

Formaat

Omvang

Illustraties

Uitvoering

Prijs

ISBN

NUR

Uitgever

Verschijnt/verschenenMet groot succes brachten we het boek Plenty vorig jaar februari op de markt. De lancering vond plaats in de Amsterdamse synagoge aan de Nieuwe Uijlenburgerstraat in Amsterdam, samen met De joodse keuken van Claudia Roden. Inmiddels is het boek in zesde druk!

Met veel vertrouwen brachten we onlangs ook de vertaling uit van het eerste boek dat Yotam Ottolenghi schreef, samen met Sami Tamimi: Ottolenghi Het kookboek. Met 140 originele recepten – niet alleen vegetarisch – van complete hoofdgerechten, via gezonde en snelle salades tot Ottolenghi’s beroemde gebak en brood.

‘De gerechten van Ottolenghi zijn van een onweerstaanbare schoonheid en zijn boeken hebben dezelfde uitstraling; levendige smaken, heldere kleuren en fantastische, eenvoudige ideeën voor gerechten die een combinatie zijn van Midden-Oosterse en Italiaanse smaken,’  schreef Nigella Lawson over Ottlenghi. Dat we het allemaal roerend met Nigella eens zijn blijkt wel uit het feit dat we na een maand al een herdruk moesten bestellen!

ISBN 978 90 5956 379 7 / €29,95 (Plenty)
ISBN 978 90 5956 428 2 / €29,95 (Ottolenghi, het kookboek)