Wat ben ik waard?

Uit de serie Sleutels tot succes

Hoe krijg je een faire deal, die de basis is voor een jarenlange plezierige samenwerking, een gezonde arbeidsverhouding en marktconforme arbeidsvoorwaardenontwikkeling?


Auteur

Sandro Otten

Druk

1ste

Formaat

11 x 17,7 cm

Omvang

90 pag.

Illustraties

Uitvoering

paperback met flappen

Prijs

€ 7,95

ISBN

978 90 5956 325 4

NUR

800

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

10-2009 / UITVERKOCHT!


Werknemers zijn – in tegenstelling tot werkgevers – vaak niet goed thuis in de wereld van arbeidsvoorwaarden. Het is lastig de waarde van hun arbeidsvoorwaardenpakket en hun persoonlijke marktwaarde te bepalen, laat staan er met hun (nieuwe) werkgever over te onderhandelen.

Wat ben ik waard? reikt praktische handvatten aan waarmee de lezer zijn kennis over arbeidsvoorwaarden verbetert, zijn marktwaarde kan vaststellen en een onderhandelingsstrategie kan bepalen.

Deze titel verschijnt in de reeks ‘Sleutels tot succes’, praktische gidsjes boordevol adviezen om uw werk- en leefwijze op een positieve manier te veranderen. Elk deeltje bevat onderdelen als een quiz om zwakke en sterke punten vast te stellen, actiepunten en lijstjes met veelgemaakte fouten en advies over hoe ze te vermijden. In deze serie zijn ook verschenenHoe krijg ik die baan?, Hoe deel ik mijn tijd in? en Hoe kom ik op voor mezelf?