Wagamama noedels

Auteur

Hugo Arnolds

Druk

1ste

Formaat

20,5 x 25,5 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

paperback met flappen

Prijs

€ 19,95

ISBN

978 90 5956 170 0

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen



Het Wagamama kookboek draaide om het ontstaan en de geschiedenis van de wagamama-keten met de receptuur van het wagamama-menu. In Wagamama noedels draait het om de belangrijkste gerechten van wagamama: noedels. Hoe ze worden gekookt, gegeten en opgediend. Noedels zijn het hedendaagse fast food, de pasta van de 21ste eeuw.De typische smaak van de wagamama-gerechten komt van de traditionele ramenkraampjes in Japan. Daar bereidt men voedzame gerechten van ingrediënten die geest en lichaam zuiveren en koesteren. Minimale inspanning en maximaal genot, daar draait het bij de noedelgerechten van wagamama om.