Verliefd op mevrouw De Wit

Dagboek van een Zwitserse witte herder

Een boek over hondenopvoeding, vriendschap, trouw en de perfecte partner - met tips over de opvoeding van honden i.s.m. ervaren gedragstherapeut Nicky Gootjes

Mensen met een hond leven langer en zijn gelukkiger – als ze althans de opvoeding overleven. Dit boek beschrijft de lotgevallen van Zwitserse witte herder Lumi, alias mevrouw De Wit. Deze hond loopt als rode draad door het leven van Ton Verlind en zijn gezin. Ze zorgt voor avontuur en hoofdbrekens en ze brengt ons op inspirerende plekken. Lumi is de vleesgeworden liefde.


Auteur

Ton Verlind

Druk

1ste

Formaat

12,5 x 20 cm

Omvang

128 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 14,95

ISBN

978 90 5956 388 9

NUR

431

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

februari 2011 / UITVERKOCHT!
Download cover


In dit boek beschrijft Ton Verlind op sympathieke wijze niet alleen zijn ervaringen met mevrouw De Wit, maar geeft hij ook tips. Over hoe je van je hond een leuke hond kunt maken, maar ook afschrikwekkende voorbeelden van wat er mis kan lopen als je je niet aan de regels houdt. In dit boek leest je ook hoe je de controle kkunt terugkrijgen.

Verliefd op mevrouw De Wit is een lezenswaardig boek voor wie mijmert over een hond of wie er al een heeft en er nog meer plezier aan wil beleven.

Ton Verlind is journalist en was als tv-presentator, verslaggever en eindredacteur verbonden aan het actualiteitenprogramma Brandpunt. Tot 2008 was hij mediadirecteur van de KRO. Nu is hij strategisch adviseur en publicist en heeft hij een weblog: www.tonverlind.nl.