Vegan Delight

Glutenvrij & lactosevrij

Reset je lichaam met de heerlijkste gerechten

Begin de dag met een hennep-aardbeienshake en eindig de dag met een romig chocoladetaartje. Lunch met een avocadosushi en drink tussendoor de lekkerste sapjes.

Zo kan je dag eruitzien als je het Vegan Detox Plan volgt. Wie op deze manier eet, zal zich snel fitter voelen, geeft zijn immuunsysteem een boost en raakt een aantal kilo’s kwijt. In  Vegan Delight staan stuk voor stuk eigentijdse, bourgondische – en toch snel te maken – recepten zonder ingewikkelde apparatuur of ingrediënten. De plantaardige recepten in dit boek zijn perfect uitgebalanceerd in (plantaardige) eiwitten, vetten en koolhydraten. Ook zijn alle recepten geraffineerde suiker-, tarwe-, gluten- en lactosevrij.


Auteur

Saskia Roeda

Druk

Formaat

16 x 21 cm

Omvang

128 pag

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 19,95

ISBN

9789059566521

NUR

444

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2015
Bestel Download cover


Saskia Roeda is ervaringsdeskundige als het gaat om gezond en toch heel lekker eten. Nadat zij rond haar dertigste serieuze darmproblemen kreeg, volgde ze verschillende diëten, diverse cursussen, maakte exotische detoxreizen en ontdekte de wereld van bourgondisch gezond eten. Sinds 2012 organiseert zij detoxreizen, raw food-masterclasses en afvalprogramma’s op basis van puur, onbewerkt eten. Vegan Delight is haar eerste boek.

Ik geloof in de kracht van gezond eten en dan ook nog eens echt lekker, bourgondisch en gezond. Geen vulling maar voeding, want natuurlijke onbewerkte voeding bevat de grootste concentratie van bruikbare voedingsstoffen.’ – Saskia Roeda