Valentijnscadeaus voor hem en haar

Auteur

Druk

Formaat

Omvang

Illustraties

Uitvoering

Prijs

ISBN

NUR

Uitgever

Verschijnt/verschenenValentijnsdag is de perfecte dag om uw geliefde te laten merken dat u om hem of haar geeft, maar hoe doet u dat op een originele manier? Met een boek, natuurlijk! Het assortiment van Fontaine is zo gevarieerd, dat er vast wel iets tussenzit dat bij de interesses van uw partner past. Zo laat u niet alleen zien dat u weet waar hij of zij van houdt, maar heeft u ook een cadeau met een iets langere houdbaarheid dan die prachtige bos rode rozen.

delicious. Hét bakboek!
De liefde van de man gaat dan misschien door de maag, maar van delicious. Hét bakboek! wordt iedere vrouw spontaan gelukkig. Als u dit boek met eigen ogen heeft gezien, begrijpt u direct waarom.

Een reis rond de wereld in 500 festivals
Een reis rond de wereld in 500 festivals is een uitstekend cadeau voor liefhebbers van fotografie en reizen. U bezoekt de meest kleurrijke, ontroerende, vrolijke en spectaculaire evenementen op onze aarde, vanuit uw luie stoel.

Het perfecte varken
Het perfecte varken is het ideale cadeau voor mannen die graag in de keuken staan, of dat juist wat vaker zouden mogen doen. Stoer en stijlvol, met de niet te versmaden recepten van Marcus Polman.

Home Made Winter
De hartverwarmende recepten uit Home Made Winter zijn perfect voor een romantisch diner op een koude winteravond. Samen smullen van fluffy pies, gebakken eendenborst of ovenrisotto, krijgt u er al zin in?

You and me
Een vertederend boekje om samen van te genieten, dat is You and me. Vol foto’s, spreekwoorden en literaire citaten van over de hele wereld rond het thema liefde en vriendschap.