Vacatures

STAGIAIR(E) M/V ALLROUND
Beroepsvoorbereidende stage (5 maanden)

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die allround kan meewerken binnen onze uitgeverij.  

Werkzaamheden:
Bij Fontaine Uitgevers kom je in aanmerking voor werkzaamheden op alle afdelingen: redactie, productie en vooral verkoop en marketing. Daaronder valt onder meer deelnemen aan redactievergaderingen; nakijken van plotters; participeren in marketingoverleg; bedenken van social media-acties; bijhouden van onze social media; opvragen van beeldmateriaal bij uitgeverijen in het buitenland; invoeren van nieuwe titels in onze systemen en voorbereiden van onze aanbiedingsbrochures.

Doelstelling van de stage:
Tijdens de stage doe je veel ervaring op in het brede scala van werkzaamheden op diverse afdelingen binnen een uitgeverij van geïllustreerde non-fictie. Door tussentijdse evaluatie van de stage heb je de kans je in specifieke richtingen verder te ontwikkelen, wat een steun kan zijn bij het vinden van een baan in de uitgeverij.

Voorkeur profiel:
HBO redactie/mediaproductie (RMP)

Wat verwachten wij van je?
– Je hebt een proactieve instelling
– Je bent iemand met een heldere mening
– Je bent communicatief vaardig
– Je bent heel goed in je Nederlandse taal en weet je uitstekend te redden in het Engels
– Je bent enthousiast
– Je bent zelfstandig en stressbestendig

Bedrijfsinformatie:
Fontaine Uitgevers is een onafhankelijke uitgeverij van boeken op het gebied van koken, geschiedenis en cultuur, wetenschap en techniek, natuur. De nadruk ligt op mooi uitgegeven boeken met een sterke inhoud. Fontaine Uitgevers bestaat sinds 2002 en is gevestigd in Hilversum.

Stage-gegevens:
– Duur: 5 maanden
– Lengte werkweek: 36 uur
– Aanvang: in overleg.

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@fontaineuitgevers.nl t.a.v. Martin Fontijn.