Urban jungle

Urban Jungle staat vol groene inspiratie, stijladvies en handige informatie voor iedereen die meer planten en sfeer in huis wil. Dit boek neemt je mee naar een aantal woonkamers in heel Europa waar je kunt zien hoe mooi, creatief en soms zelfs kunstzinnig groen leven in huis kan zijn. Boven alles is dit boek een schatkist vol ideeën om zelf mee aan de slag te gaan. De praktische informatie over heel veel verschillende planten en eenvoudige tips voor de verzorging zullen je over de streep trekken meer groen in huis te halen.

Over de auteurs:
Igor Josifovic woont in München en Parijs en is een blogger, socialmedia-expert en plantenliefhebber. Hij deelt zijn liefde voor design, reizen en planten op zijn Happy Interior Blog en op de internationale community Urban Jungle Bloggers die hij samen met Judith de Graaf begon.

Judith de Graaff is blogger, grafisch vormgever en plantenliefhebber.
Ze woont net buiten Parijs. Ze vertelt over haar liefde voor kleuren, design, reizen en planten op haar blog JOELIX.com en op Urban Jungle Bloggers. In 2015 won deze community een Meet The Blogger Innovation Award.

Dit bericht is geplaatst in Natuur. Bookmark de permalink.