Uit de oven van Van Boven

Recepten uit Volkskrant Magazine door Yvette van Boven

Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie zijn nu gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening met korte instructies. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Een heerlijk nieuw boek vol inspiratie.‘Yvette is een hyperaanstekelijke keukenprinses die zelf nauwelijks kan wachten tot ze het lekkers dat ze maakt zelf kan opeten.’ NRC Handelsblad


Auteur

Yvette van Boven

Druk

Formaat

17 x 21 cm

Omvang

128 pag.

Illustraties

illustraties in kleur

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 12,95

ISBN

978 90 5956 679 8

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

11-2015

In de pers

Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie zijn nu gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening met korte instructies. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Een heerlijk nieuw boek vol inspiratie.‘Yvette is een hyperaanstekelijke keukenprinses die zelf nauwelijks kan wachten tot ze het lekkers dat ze maakt zelf kan opeten.’ NRC Handelsblad

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie zijn nu gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening met korte instructies. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Een heerlijk nieuw boek vol inspiratie.

Yvette is een hyperaanstekelijke keukenprinses die zelf nauwelijks kan wachten tot ze het lekkers dat ze maakt zelf kan opeten.’ NRC Handelsblad