Thuisbarista

In Thuisbarista legt tweevoudig Nederlands kampioen barista Sander Schat de do’s en dont’s van het zetten van een uitgebalanceerde kop koffie uit. Van espresso tot cappuccino, van latte macchiato tot filterkoffie in een modern jasje. Internationale melangeurs maken u verder wegwijs in de keus van de juiste boon en koffieliefhebbers vertellen hun persoonlijke verhalen over hun favoriete koffie. Thuisbaristabiedt u de basisvaardigheden om een volleerde thuisbarista te worden. Ontdek de kunst van het koffiezetten en creëer uw eigen koffiesensatie! Sander Schat is tweevoudig Nederlands kampioen barista en doet mee aan internationale baristawedstrijden. De koffiespecialist geeft demonstraties op locatie en verzorgt koffiecatering. Ronald Buitenhuis is freelance tekstschrijver. Hij schreef onder meer De hoorn des overvloeds, een boek over zeven eeuwen eten en drinken in de kunst. Gerben Hettinga is behalve koffieliefhebber freelance fotograaf en onder meer gespecialiseerd in food-fotografie.

Dit bericht is geplaatst in Culinair, Oud. Bookmark de permalink.