Te gast in de kookschool van Alain Ducasse

Auteur

Druk

Formaat

Omvang

Illustraties

Uitvoering

Prijs

ISBN

NUR

Uitgever

Verschijnt/verschenen



’t Gebeurt niet vaak dat je in de gelegenheid wordt gesteld om een chef-kok van wereldformaat te ontmoeten. Maar na veel overleg en het checken van vooral de agenda van Alain Ducasse zelf, was het op 19 november zover dat we met een groepje journalisten naar Parijs konden afreizen. Na een lange zit per bus, een diner in restaurant Benoit – een van de vele sterrenrestaurants van Alain Ducasse – werden we de volgende ochtend ontvangen in zijn kookschool. Onder de bezielende leiding van een van de kookschoolmedewerkers gingen we aan het werk, met natuurlijk een perfect eindresultaat! Rond lunchtijd schoof de twintigvoudig Michelinsterrenchef Alain Ducasse zelf aan en nam hij uitgebreid de tijd voor de interviews. Een unieke gelegenheid, waarbij na afloop iedereen tevreden naar huis ging, met een gesigneerd boek en schort onder de arm én een goed verhaal.