Taarten in stijl

Feestelijk bakken: recepten, technieken, styling

Maximaal effect, minimale inspanning

Maximaal effect, minimale inspanning: dit boek laat zien hoe eenvoudig het kan zijn een stijlvolle taart te maken, zonder kunstmatige toevoegingen.

Moniek Rumps taarten zijn een lust voor het oog en zijn beslist niet moeilijk te maken. Zo gebruikt ze bijvoorbeeld geen fondant, maar botercrème, meringue of ganache om de taarten af te werken. Dat is niet alleen veel gemakkelijker, het geeft de taarten ook een moderne uitstraling. Door ze te combineren met bloemen, slingers met vilten bolletjes of papieren diamanten krijgen de taarten elke keer weer een andere uitstraling. Waardevolle tips en handige suggesties over technieken, smaken en stijlen en nog veel meer zijn te vinden in dit uiterst stijlvolle bakboek. De schitterende foto’s van de taarten, cupcakes, cake pops, meringues en koekjes helpen van elk feest een unieke en onvergetelijke gebeurtenis te maken.


Auteur

Moniek Rump

Druk

Formaat

19,5 x 26 cm

Omvang

200 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

9789059565883

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

02-2015
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Moniek Rump, opgeleid als grafisch ontwerper aan de Academie voor Kunst en Industrie in Enschede, werkte samen met toonaangevende ontwerpers als Erik Spiekermann, Pierre Bernard en Anthon Beeke. Moniek is art director van Textile View Magazine en Pantone View Colour Planner. De afgelopen jaren heeft ze zich gespecialiseerd in het ontwerpen, decoreren en fotograferen van taarten en andere vormen van gebak.

 ‘Op Monieks blog staan de mooiste foto’s van taarten die ik ooit heb gezien. Ik moet ze absoluut gebruiken in een toekomstige speech als een nieuw voorbeeld van schoonheid.’ Nancy Etcoff, Amerikaans psycholoog en auteur van Survival of the Prettiest: The Science of Beauty