Simpel!

156 eenpansrecepten voor iedereen die denkt dat koken moeilijk is

Simpel_voorplat Makkelijk en lekker: uit één pan

Auteur

Stéphane Reynaud

Druk

Formaat

21,4 x 25,4 cm

Omvang

312 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

978 90 5956 757 3

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

oktober 2017

In de pers

Over A propos bistro:

‘Het is de Fransen weer gelukt een kookboek te maken waar l’amour vanaf spat. Het kussenzachte omslag, het robuuste formaat, de eenvoud van de Bistroreceptuur, … alles is om te zoenen.’ - ELLE Eten 

Bestel Download cover


Sommige mensen vinden koken moeilijk of ingewikkeld. Of hebben een hekel aan de afwas. Speciaal voor hen schreef Stéphane Reynaud het kookboek Simpel!; om te laten zien dat het niet moeilijk hoeft te zijn en dat je ook heerlijke dingen kunt bereiden met slechts één pan of ovenschotel. Met ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn en heldere instructies wordt koken makkelijk en leuk. Klassiekers als boeuf stroganoff, visstoofpotjes en stoofperen zijn typische eenpanners, maar denk ook aan mosselen in chorizo-roomsaus en dips. Of het nu om voorafjes, hoofdgerechten, bijgerechten, desserts en vlees, vis of vegetarisch gaat: Simpel! bevat het allemaal.

Over de auteur:
Stéphane Reynaud schreef verschillende succesvolle kookboeken, waaronder A propos bistro. Hij groeide op in de Ardèche en komt uit een familie van varkensboeren en slagers. Hij is chef-kok in zijn restaurant Villa 9 Trois in Montreuil, een voorstad van Parijs.