Sauzen

Zoet & hartig

Het nieuwe standaardwerk met ruim 200 recepten

– Gelauwerde chef Michel Roux wordt gezien als een van de meesters op het gebied van sauzen – Dit boek is een moderne herwerking van Roux’ bekroonde standaardwerk van tien jaar terug (ruim 300.000 ex. verkocht) – Met meer dan 200 creatieve en uiteenlopende recepten die bij alle soorten gerechten passen – Duidelijk beschreven technieken en vele instructieve foto’s


Auteur

Michel Roux

Druk

Formaat

16 x 21 cm

Omvang

304 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 24,95

ISBN

978 90 5956 424 4

NUR

440

Uitgever

FONTAINE

Verschijnt/verschenen

februari 2012 / Uitverkocht!
Inkijkexemplaar


‘Ik heb koken, met al zijn verschillende disciplines, altijd vergeleken met een geweldige, honderd jaar oude boom. Machtig, vol leven en zich in alle richtingen uitstrekkend, waarbij het sap uit de stam voeding biedt aan al zijn takken. Als een van de vele wortels van de boom, helemaal bovenaan – of eigenlijk onderaan – bij de allerbelangrijkste, zul je ongetwijfeld sauzen vinden.’Michel Roux’