Roots 365x midden in de natuur

Laat je inspireren door aarde, zee, zon en lucht

Auteur

Anna Carlile

Druk

Formaat

19 x 24 cm

Omvang

240 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 25,-

ISBN

978 90 5956 709 2

NUR

410

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

08-2016
Bestel Download cover


Wandel in het bos, ga vogels kijken en kijk vooral eens omhoog en lees de wolken. Vier seizoenen lang vormt de natuur één grote inspiratiebron.

Natuur biedt ook een plek om tot rust te komen. Zoek een vaste plek, geniet van het uitzicht en zie de natuur door het jaar heen veranderen. Of trek eropuit en vang met je fotocamera de mooiste beelden, verzamel zaadjes waaruit je plantjes laat groeien en maak lekkere gerechten met wat de natuur te bieden heeft. Natuur prikkelt je zintuigen: ruik de regen, voel het natte zand aan je blote voeten en kijk je ogen uit bij het zien van de immense sterrenhemel.

Roots 365x midden in de natuur betekent simpelweg 365x genieten, Van een zonsondergang of van het lopen in de sneeuw, met vrienden, familie en – natuurlijk – jezelf.

ROOTS is het enige onafhankelijke natuurtijdschrift in Nederland. Maandelijks verrast het met schitterende reportages over de natuur dicht bij huis, maar ook over andere spectaculaire plekken over de hele wereld. Prachtige natuurfotografie en –illustraties zijn het handelsmerk van Roots.

Bekijk hier een aantal ideeën voor zomerse activiteiten uit dit boek.