Recepten uit Los Angeles

100 cultrecepten uit de 'City of Angels'

<div title=”Page 6″><div title=”Page 5″><div title=”Page 4″><div title=”Page 21″><div title=”Page 19″><div title=”Page 18″><div title=”Page 17″><div title=”Page 16″><div title=”Page 15″><div title=”Page 14″><div title=”Page 13″><div title=”Page 12″><div title=”Page 11″><div title=”Page 10″><div title=”Page 9″><div title=”Page 8″><p>Welkom in Los Angeles. Ga mee op ontdekkingsreis door de stad en proef de Amerikaanse droom in 100 iconische recepten. L.A. is dol op gezond groentesap, maar kan ook niet zonder hamburger. Van breakfast burrito tot açaï bowl, van lobster roll tot cobb salad: de wirwar van stijlen, invloeden en keukens maken Los Angeles tot fusion-hoofdstad van de wereld.<br />
Nergens anders is het volkomen normaal om een Thaise pizza of Koreaanse taco te bestellen. Victor Garnier Astorino reisde met een foto toestel door de stad en proefde in karakteristieke restaurants en klassieke diners de meest uiteenlopende gerechten.</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<strong><span style=”text-decoration: underline;” data-mce-style=”text-decoration: underline;”>Over de auteurs:<br />
</span></strong>Victor Garnier Astorino  groeide op in Bordeaux. Hij vertrok in 2010 naar Los Angeles en kwam terug met twee passies: de hamburger en het fototoestel. Het jaar erna opende hij Blend, een chique hamburgertent in Parijs.


Auteur

Victor Garnier Astorino

Druk

Formaat

20,5 x 26 cm

Omvang

272 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

978 90 5956 753 5

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

september 2017

In de pers

<div title=”Page 6″><div title=”Page 5″><div title=”Page 4″><div title=”Page 21″><div title=”Page 19″><div title=”Page 18″><div title=”Page 17″><div title=”Page 16″><div title=”Page 15″><div title=”Page 14″><div title=”Page 13″><div title=”Page 12″><div title=”Page 11″><div title=”Page 10″><div title=”Page 9″><div title=”Page 8″><p>Welkom in Los Angeles. Ga mee op ontdekkingsreis door de stad en proef de Amerikaanse droom in 100 iconische recepten. L.A. is dol op gezond groentesap, maar kan ook niet zonder hamburger. Van breakfast burrito tot açaï bowl, van lobster roll tot cobb salad: de wirwar van stijlen, invloeden en keukens maken Los Angeles tot fusion-hoofdstad van de wereld.<br />
Nergens anders is het volkomen normaal om een Thaise pizza of Koreaanse taco te bestellen. Victor Garnier Astorino reisde met een foto toestel door de stad en proefde in karakteristieke restaurants en klassieke diners de meest uiteenlopende gerechten.</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>
<strong><span style=”text-decoration: underline;” data-mce-style=”text-decoration: underline;”>Over de auteurs:<br />
</span></strong>Victor Garnier Astorino  groeide op in Bordeaux. Hij vertrok in 2010 naar Los Angeles en kwam terug met twee passies: de hamburger en het fototoestel. Het jaar erna opende hij Blend, een chique hamburgertent in Parijs.

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Welkom in Los Angeles. Ga mee op ontdekkingsreis door de stad en proef de Amerikaanse droom in 100 iconische recepten. L.A. is dol op gezond groentesap, maar kan ook niet zonder hamburger. Van breakfast burrito tot açaï bowl, van lobster roll tot cobb salad: de wirwar van stijlen, invloeden en keukens maken Los Angeles tot fusion-hoofdstad van de wereld.
Nergens anders is het volkomen normaal om een Thaise pizza of Koreaanse taco te bestellen. Victor Garnier Astorino reisde met een foto toestel door de stad en proefde in karakteristieke restaurants en klassieke diners de meest uiteenlopende gerechten.

Over de auteurs:
Victor Garnier Astorino  groeide op in Bordeaux. Hij vertrok in 2010 naar Los Angeles en kwam terug met twee passies: de hamburger en het fototoestel. Het jaar erna opende hij Blend, een chique hamburgertent in Parijs.