Recepten uit Los Angeles

100 cultrecepten uit de 'City of Angels'

Auteur

Victor Garnier Astorino

Druk

Formaat

20,5 x 26 cm

Omvang

272 pag.

Illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

978 90 5956 753 5

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

september 2017

In de pers

 ‘In Los Angeles ben je altijd overal welkom. De mensen daar oordelen niet over je als je iets doet wat je leuk vindt, wat dat ook is. Het is een stad waar je de kans krijgt je dromen waar te maken.’ – Victor Garnier Astorino

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Welkom in Los Angeles. Ga mee op ontdekkingsreis door de stad en proef de Amerikaanse droom in 100 iconische recepten. L.A. is dol op gezond groentesap, maar kan ook niet zonder hamburger. Van breakfast burrito tot açaï bowl, van lobster roll tot cobb salad: de wirwar van stijlen, invloeden en keukens maken Los Angeles tot fusion-hoofdstad van de wereld.
Nergens anders is het volkomen normaal om een Thaise pizza of Koreaanse taco te bestellen. Victor Garnier Astorino reisde met een foto toestel door de stad en proefde in karakteristieke restaurants en klassieke diners de meest uiteenlopende gerechten.

Over de auteurs:
Victor Garnier Astorino  groeide op in Bordeaux. Hij vertrok in 2010 naar Los Angeles en kwam terug met twee passies: de hamburger en het fototoestel. Het jaar erna opende hij Blend, een chique hamburgertent in Parijs.