Puur natuur Vis, schaal- en schelpdieren

80 recepten voor eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten

Puur natuur Vis_nw_lo res Nieuw in de reeks 'Puur natuur' van de bekende sterrenchef Ducasse



Auteur

Alain Ducasse

Druk

Formaat

18,8 x 24,5 cm

Omvang

164 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 17,95

ISBN

9789077902127

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2013 / Uitverkocht!

In de pers

Download cover Inkijkexemplaar


Producten uit de zee – vis, schelpdieren, schaaldieren – zijn een essentieel onderdeel van onze gastronomie. Ze zijn bovendien onmisbaar voor een evenwichtige voeding en dus voor onze gezondheid. Maar door overbevissing en intensieve visserij is het voortbestaan van vele van deze dieren in gevaar en dat geldt vooral voor de vissen. Ik heb daarom gekozen alleen vis die op milieubewuste wijze wordt gevangen op een zo simpel mogelijke manier te bereiden. Alleen op die manier kunnen wij de enorme rijkdom van de natuur behouden. Alain Ducasse

-       80 recepten voor vis, schaal- en schelpdieren

-       Met zeer toegankelijke receptuur, geschikt voor amateurkoks van elk niveau

-       Geschreven in samenwerking met een diëtiste

-       Frisse vormgeving en schitterende fotografie
 

Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Franse gastronomie. Zijn meer dan twintig restaurants verspreid over de wereld ontvingen in totaal 20 Michelinsterren. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.

Eerder verschenen: 190 Recepten uit de kookschool van Alain Ducasse en Puur natuur op tafel