Puur natuur Baby en peuter

Chef-kok Alain Ducasse ontwikkelde al op jonge leeftijd een grote voorliefde voor mediterrane gerechten. In zijn indrukwekkende loopbaan – op dit moment leidt hij driesterrenrestaurants in Monaco, Parijs en Londen – is hij steeds op zoek naar vernieuwing, niet alleen als kok, maar ook als hoteleigenaar, restaurantontwikkelaar, auteur en docent.

 ‘Alain Ducasse ’s Puur natuur – Op tafel is een prachtig boek – mede dankzij de lieflijke illustraties van Christine Roussey – het maakt ons hongerig.’ Wall Street Journal

‘Volle granen, vis, groenten – als er één chef-kok is die deze voedzame gerechten goddelijk kan laten smaken, dan is het Ducasse.’ Epicurious.com

‘Ducasse heeft zijn best gedaan zijn recepten tot thuiskokniveau terug te brengen, zonder dat ze zijn handtekening verliezen. Ook niet onbelangrijk voor de boekenliefhebber: het kookboek is vrolijk en licht vormgegeven, met grappige tekeningen. Dat kookt goed weg.’ Elle Eten

Dit bericht is geplaatst in Culinair. Bookmark de permalink.