Puur, lekker, vers

De verrassende kracht van onbewerkt eten

puur, lekker, vers_cover_def.indd Fontaine Uitgevers

Puur, lekker, vers helpt je manier van leven veranderen. Door voedzamer en eenvoudiger te eten herstelt je lichaam sneller en keert het terug naar zijn zuivere staat. De sobere benadering van eten in dit boek geeft meer energie, helpt gewicht te verliezen en het lichaam te reinigen. Puur, lekker, vers is onderverdeeld naar de thema’s Puur, Rauw, Sober, Minimaal, Onopgesmukt, Natuurlijk en Detox en is voorzien van 60 heerlijke en eigentijdse recepten als Rode biet quinoa-muesli, Rauwe loempia met pindadipsaus en Groene bloemkool-couscous.


Auteur

Tess Ward

Druk

Formaat

19 x 24 cm

Omvang

128 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 19,95

ISBN

9789059566392

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2015

In de pers

Bestel Download cover


Tess Ward is foodblogger. Ze is opgeleid aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu en heeft gewerkt in de keukens van The Rivier Cottage, Harwood Arms en The Ritz. Ze is tevens receptontwikkelaar voor onder andere Heinz en Le Creuset.

Tess heeft een passie voor eten. Ze begrijpt het belang van goede kwaliteit, herkomst en smaak. Ze zal ver komen.’  – Gill Meller, chef-kok bij The River Cottage

‘Puur, lekker, vers van Tess Ward houdt zich verre van bewerkte en geraffineerde voedingsmiddelen en strakke dieetregimes. Het gaat over voedsel in zijn meest pure vorm: denk aan ingrediënten van goede kwaliteit en receptuur die teruggaat naar de essentie.’ Daily Mail