Prachtige nacht

Als hemel en aarde elkaar omarmen – een grandioos fotoboek

Een hemel vol sterren boven de mooiste landschappen op aarde. Met foto’s van het internationale fotoproject TWAN (The World at Night)


Auteur

Stefan Seip, Gernot Meiser en Babak A. Tafreshi

Druk

1ste

Formaat

29,5 x 30 cm

Omvang

208 pag.

Illustraties

180 kleurenfoto’s

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 39,95

ISBN

978 90 5956 372 8

NUR

917

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

09-2010 / Uitverkocht!


Als de volle maan opkomt boven het ruige, romantische landschap van Monument Valley, of als de glanzende staart van een komeet zich aftekent boven de oeroude menhirs van Stonehenge, dan lijkt het alsof de wereld betoverd is. We raken in de ban van het schouwspel van een roodgouden zonsondergang of van de overweldigde aanblik van de ontelbare sterren aan het firmament en het lijkt alsof de tijd stilstaat.

Uitzonderlijke ogenblikken in adembenemende foto’s – dat is waar het wereldwijde project ‘The World at Night’ (TWAN) voor staat. Bekende monumenten van het wereldcultuurerfgoed en bizarre natuurlijke formaties dienen daarbij als imposante decors voor het majestueuze, steeds wisselende uiterlijk van het firmament. In dit schitterende fotoboek worden de meest fascinerende opnamen gepresenteerd in een nachtelijke fotoreis langs alle continenten van onze planeet.