Pizza eigenwijs

`Mijn filosofie over pizza is eenvoudig: less is more. Concentreer je liever op één smaak dan op een heleboel verschillende. Ik maak veel liever een hoop kleine pizza`s met slechts een paar goede ingrediënten dan één grote pizza waar alles op elkaar gestapeld is.`


Auteur

John Lanzafame

Druk

1ste

Formaat

20 x 23 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

paperback met flappen

Prijs

€ 16,95

ISBN

978 90 5956 289 9

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

februari / Uitverkocht!


Pizza eigenwijs is een veelomvattend boek met recepten van klassieke en nieuwe pizza’s, gecreëerd door de bekendste pizzabakker van Australië, wereldkampioen John Lanzafame. John bewijst de pizzabakkers die hem voorgingen eer door alom bekende pizzarecepten op te nemen, zoals de pizza Margarita en de pizza peperoni, en presenteert vervolgens zijn eigen meesterwerken. Van gehaktballetjes tot marshmallows en van prosciutto tot pompoen: Johns pizzarecepten zijn makkelijk te maken, origineel en, het allerbelangrijkst, het resultaat is overheerlijk! John Lanzafame was chef-kok in diverse restaurants en is eigenaar van het beroemde restaurant Lanzafame in het centrum van Sydney. Hij is een hartstochtelijk aanhanger van de regionale Italiaanse keuken en wordt door zijn collega’s geroemd om zijn eenvoudige ideeën en zijn perfectie ‘op het bord’. Hij is de huidige wereldkampioen pizzabakken en vertegenwoordigde Australië op de Culinary Olympics in 2008 in Duitsland. John was te zien in het Britse tv-programma Ready Steady Cook.