Pizarro

Wie aan Spaanse ingrediënten denkt, roept meteen een aantal van de beste producten ter wereld op: extra vergine olijfolie, sappige tomaten, pittige chorizo, ibéricoham, verse vis, schaal- en schelpdieren, manchegokaas, piquillopaprika’s en verrukkelijke wijnen.In dit boek leidt de Spaans-Britse kok José Pizarro de lezer met deze en talloze andere buitengewone ingrediënten door de seizoenen en geeft de heerlijkste recepten. De gerechten die zijn moeder vroeger voor hem maakte en de combinaties die hij in de keuken van restaurant Brindisa perfectioneerde, zijn allemaal eenvoudig van samenstelling en gemakkelijk te maken.José Pizarro is chef-kok bij Brindisa, waarvan in Londen drie bekende en geliefde restaurants en een winkel zijn gevestigd. Zijn enthousiasme voor Spaanse ingrediënten en smaken zijn op elke bladzijde van dit boek terug te vinden. Ze ademen de smaak van de echte Spaanse keuken op zijn simpelst en zijn best.‘Dit fantastische boek is echt vanuit het hart geschreven. De foto’s roepen de echte Spaanse sfeer op.’Angela Hartnett‘Pizarro’s gerechten ademen de pure Spaanse keuken.’Mark Hix

Dit bericht is geplaatst in Culinair, Oud. Bookmark de permalink.