Pastei & pate

Recepten van het Franse platteland

Pastei en pate_lo res Bourgondische gerechten om je vingers bij af te likken

- Alles wat je moet weten over de bereiding van patés en pasteien

- Met een stap-voor-stapuitleg van de basisrecepten

- Voor ieder wat wils door de grote variëteit aan vullingen: van groente en fruit tot vlees en vis


Auteur

Stéphane Reynaud

Druk

Formaat

20,5 x 27 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 27,95

ISBN

9789059565098

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

03-2014 / UITVERKOCHT!

In de pers

Download cover Inkijkexemplaar


Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie – niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.