Paddenstoelen uit de keuken van Carluccio

In Paddenstoelen uit de keuken van Carluccio verwerkt Antonio niet alleen zijn indrukwekkende kennis van het paddenstoelen verzamelen, maar toont hij ook zijn culinaire talent. In de unieke en gezaghebbende veldgids komen bijna honderd wilde en gekweekte paddenstoelen aan bod. Hij bespreekt de eetbare soorten, maar ook de giftige paddenstoelen die er erg op lijken.In het tweede deel van het boek volgt een selectie van meer dan honderd recepten, zodat u uw buit of aankoop kunt verwerken in de meest uiteenlopende gerechten, van klassiek tot eigentijds.Hét ultieme Carluccio-boek, nu in herdruk! ‘Tjokvol onmisbare informatie, prachtige afbeeldingen en heerlijke recepten.’The Independent’ Iedere rechtgeaarde paddenstoelenliefhebber zou dit heerlijke boek in z’n kast moeten hebben.’More Than Classic

Dit bericht is geplaatst in Culinair, Oud. Bookmark de permalink.