Paard!

Het schandaal, de feiten en 33 recepten

AMSTUTZ_Paard_WT.indd Met een voorwoord van Sylvia Witteman

Al wekenlang doet de fraudezaak rondom paardenvlees elke dag nieuw stof opwaaien – en het einde is nog niet in zicht. Maar het eten van paardenvlees kent ook veel voordelen. Paardenvlees steekt qua voedingswaarde met kop en schouders boven andere vleessoorten uit. En het is ook nog eens heel mager.


Auteur

Karin Amstutz & Onno Kleyn

Druk

Formaat

13,5 x 18 cm

Omvang

88 pag.

Illustraties

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 8,95

ISBN

9789059565005

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

04-2013 / UITVERKOCHT!

In de pers

Download cover


De Italianen zijn dol op paardenvlees; bij inwoners van een klein Polynesisch eiland is het een onovertroffen delicatesse en een Engelsman met honger zegt: ‘I could eat a horse’.

Maar dat doet hij dan weer niet. Waarom? Dat leest u in dit boekje.

Geniet van deze gastronomische ontdekkingsreis met de recepten en wijntips van culinair expert Onno Kleyn en de vele wetenswaardigheden rondom het paard, opgetekend door journaliste Karin Amstutz.