Ottolenghi’s culinaire reizen (dvd box)

9 uur reis- en kooktelevisie met Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi neemt ons mee op een spannende culinaire, culturele en antropologische road trip en persoonlijke ontdekkingsreis. Drie onvolprezen tv-series nu op dvd.

‘Mijn basis is eigenlijk alles wat afkomstig is van de Mediterrannée en het Oosten, zonnige gebieden die veel gebruikmaken van kruiden en specerijen – wat mij betreft de meest verrassende en spannende keuken die er is.’ Yotam Ottolenghi

Yotam Ottolenghi groeide op in Jeruzalem en op dat kruispunt van verschillende culturen ontwikkelde hij zijn passie voor eten. Zijn creatieve onrust inspireerde hem tot een innovatieve kookstijl die wereldwijd aansprak. Het leidde tot het ongekende succes van de bestsellers Plenty more, Plenty, Jeruzalem en Ottolenghi – Het kookboek. Voor de BBC maakte Ottolenghi een serie kookprogramma’s waarin hij op zoek gaat naar zijn culinaire roots.


Auteur

Yotam Ottolenghi

Druk

Formaat

Omvang

3 dvd's, duur 9 x 60 min.

Illustraties

Uitvoering

dvd box

Prijs

€ 24,95

ISBN

9789059566378

NUR

050

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

UITVERKOCHT!
Download cover


Yotam Ottolenghi bracht in vele keukens een revolutie teweeg met zijn verleidelijke, kleurrijke en onorthodoxe mix van de mediterrane en Midden-Oosterse keukens. In zijn kookprogramma’s neemt Yotam de kijker mee op een culinaire reis. Van de specerijenmarkten van Marokko tot de exotische eetgelegenheden van Istanboel en van de ruige eilanden van de Middellandse zee tot zijn geboortestad Jeruzalem. Hij ontmoet on the spot chefs en lokale keukenhelden, ontdekt bijzondere variaties van streetfood en laat zien hoe gemakkelijk nieuwe en spectaculaire smaken ontstaan wanneer ze gemengd worden met traditionele en tijdloze klassiekers.

In deze box:

Ottolenghi’s Mediterranean Feasts (4 x 1 uur)

Ottolenghi’s Mediterranean Feasts (4 x 1 uur)

Jerusalem on a Plate (1 x 1 uur)