Onvergetelijke groenten

Vergeten smaken herleven in nieuwe gerechten

In dit boek worden 75 soorten vergeten groenten uit de vergetelheid gerukt en uitgebreid belicht. In duidelijke rubrieken worden per soort basisbereidingen, bewaarmogelijkheden en voedingsinformatie beschreven. Bovendien wordt aangegeven welke soorten er nog vrij in de natuur groeien en te oogsten zijn. Het boek is geschreven voor koks en moestuiniers en voor mensen die naast het bekende groenteaanbod willen koken met vernieuwende recepten van vergeten groenten. Onvergetelijke groenten bevat naast 50 zeer maakbare en verrassende recepten van Annette van Ruitenburg tevens recepten van 40 chef-koks van restaurants in Nederland en België. Van aardpeer tot zeekool: in dit boek herleven vergeten smaken in nieuwe gerechten! – Van de auteurs van De smaak van Texel– Luxe uitgave met gewatteerd omslag- Met bijna 100 recepten


Auteur

Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe en Han de Kro

Druk

2de

Formaat

25 x 28 cm

Omvang

272 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

gebonden, gepolsterd

Prijs

€ 39,9

ISBN

978 90 5956 270 7

NUR

440/423

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

09-2008

In de pers

In dit boek worden 75 soorten vergeten groenten uit de vergetelheid gerukt en uitgebreid belicht. In duidelijke rubrieken worden per soort basisbereidingen, bewaarmogelijkheden en voedingsinformatie beschreven. Bovendien wordt aangegeven welke soorten er nog vrij in de natuur groeien en te oogsten zijn. Het boek is geschreven voor koks en moestuiniers en voor mensen die naast het bekende groenteaanbod willen koken met vernieuwende recepten van vergeten groenten. Onvergetelijke groenten bevat naast 50 zeer maakbare en verrassende recepten van Annette van Ruitenburg tevens recepten van 40 chef-koks van restaurants in Nederland en België. Van aardpeer tot zeekool: in dit boek herleven vergeten smaken in nieuwe gerechten! – Van de auteurs van De smaak van Texel– Luxe uitgave met gewatteerd omslag- Met bijna 100 recepten

Inkijkexemplaar


In dit boek worden 75 soorten vergeten groenten uit de vergetelheid gerukt en uitgebreid belicht. In duidelijke rubrieken worden per soort basisbereidingen, bewaarmogelijkheden en voedingsinformatie beschreven. Bovendien wordt aangegeven welke soorten er nog vrij in de natuur groeien en te oogsten zijn. Het boek is geschreven voor koks en moestuiniers en voor mensen die naast het bekende groenteaanbod willen koken met vernieuwende recepten van vergeten groenten. Onvergetelijke groenten bevat naast 50 zeer maakbare en verrassende recepten van Annette van Ruitenburg tevens recepten van 40 chef-koks van restaurants in Nederland en België. Van aardpeer tot zeekool: in dit boek herleven vergeten smaken in nieuwe gerechten! – Van de auteurs van De smaak van Texel– Luxe uitgave met gewatteerd omslag- Met bijna 100 recepten