Ons voedsel in getallen

Alles over calorische waarden, vitamines & mineralen

Vindt u gezond eten belangrijk? Wilt u letten op de hoeveelheid ‘slechte’ vetten in uw eten? Moet u als hartpatiënt een zoutarm dieet volgen? Soms is het van belang precies dat u precies weet wat u eet. Wat uw voedingsbehoeften ook zijn, het is belangrijk dat u kunt beschikken over de meest recente en volledige informatie over de voedingswaarden van producten. De informatie op het etiket is daarvoor meestal niet toereikend.


Auteur

Frans M. de Jong

Druk

1ste

Formaat

16,7 x 24,5

Omvang

144 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s en -illustraties

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 17,95

ISBN

978 90 5956 342 1

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

september 2010 / UITVERKOCHT!

In de pers

ElsevierOns voedsel in getallen geeft u de mogelijkheid verantwoorde keuzes te maken en de balans te vinden tussen wat u lekker vindt en wat goed voor u is. Van ruim 1000 voedingsmiddelen wordt een volledige lijst van voedingsstoffen (voedingswaarde, vitamines en mineralen) gegeven. Er is een uitgebreid verslag opgenomen van een uniek kwantitatief consumentenonderzoek waarin een mening werd gevraagd over al deze producten: hoe positief of negatief beleven we een product, welke producten gebruiken we het meest en welk verband zien we in relatie met gezondheid?

– Volledig overzicht van de voedingswaarden van ruim 1000 producten: calorieën, eiwitten, koolhydraten, suikers, vetten, cholesterol, vezels, vitamines, mineralen.
– Ideaal voor mensen die op hun gezondheid letten of een speciaal dieet volgen.
– Logische aanvulling op het succesvolle Ons voedsel van dezelfde auteur.