Onbekende wereld

Buitengewone momenten in beeld

In dit boek vol visuele wonderen laat National Geographic een wereld zien die maar weinig mensen ooit met eigen ogen zullen aanschouwen. De door topfotografen gemaakte beelden variëren van natuurlijke fenomenen tot bijzondere plekken en van zeldzame momenten tot door mensenhanden gemaakt erfgoed.

30.000 jaar muurschilderingen in een grot, bijna uitgestorven dieren, vulkanische bliksem, kristallen van 50 ton, de gravures aan de binnenkant van het horloge van Abraham Lincoln en nog heel veel meer is er te zien. Onbekende wereld vangt once-in-a-lifetime momenten, natuurwonderen en zeldzame objecten van over de hele wereld in een prachtige verzameling.


Auteur

Susan Tyler Hitchcock

Druk

Formaat

24,2 x 29,7 cm

Omvang

400 pag.

Illustraties

kleurenfoto's

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 34,95

ISBN

978 90 5956 674 3

NUR

410, 653

Uitgever

Fontaine Uitgevers i.s.m. National Geographic

Verschijnt/verschenen

03-2016
Bestel Download cover


Stephen Alvarez is al sinds 1995 werkzaam bij National Geographic. Zijn werk leidde hem van het Peruaanse Andesgebergte tot de diepste grotten van Papoea-Nieuw Guinea. Alvarez’ foto’s wonnen vele prijzen, van Pictures of the Year International tot Communication Arts en werden tentoongesteld op het fotojournalistiek festival Visa Pour l’Image International in Perpignan.