NOPI

Ook voor wie er (nog) niet heeft gegeten valt er meer dan genoeg te genieten in dit vijfde boek van bestsellerauteur en kok Yotam Ottolenghi. NOPI bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully’s onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie. Met NOPI bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.

Over Plenty more: ‘Hardcore fans die Plenty al drie keer van kaft tot kaft hebben doorgekookt zullen ook dit boek verslinden. Nog-niet-ingewijden zullen met verbazing hun kwijl van de pagina’s vegen.’ Janneke Vreugdenhil in nrc Handelsblad

Over Jeruzalem: ‘Eenvoud, lust voor het oog, een en al smaak, mix van Midden-Oosters en Italiaans… woorden schieten tekort. Eén ding is zeker: van de gerechten van Yotam Ottolenghi spat de passie voor lekker eten af!’ – delicious

Dit bericht is geplaatst in Culinair. Bookmark de permalink.