Nog meer uit Van Bovens oven

Recepten uit Volkskrant Magazine

Nieuwe inspiratie voor de lekkerste ovengerechten

Na het succes van Uit de oven van Van Bovenkomt Yvette nu met 50 nieuwe en verrassende ovenrecepten. Heerlijke zoetigheden als Apple crumble en Warme citroenmousse, maar ook Artisjok en cocotte of Groene ovenrisotto met koolpesto en Barbacoa komen stomend van de bakplaat.

De beste nieuwe recepten die Yvette bedacht voor Volkskrant Magazine zijn in dit boek gebundeld. Steeds met duidelijke, fool proof-receptuur – zoals we van Yvette gewend zijn – én voorzien van mooie tekeningen met korte instructies. Kortom: een heerlijk nieuw boek vol oveninspiratie.


Auteur

Yvette van Boven

Druk

Formaat

17 x 21 cm

Omvang

128 pag.

Illustraties

illustraties in kleur en zwart-wit

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 12,95

ISBN

9789059567269

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

09-2016
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Yvette van B oven (Ierland, 1968) woont afwisselend in Amsterdam en Parijs. Ze is freelance foodstylist, receptuurschrijver en culinair redacteur. Ook illustreert ze voor bedrijven, voedselproducenten, boeken en tijdschriften. Haar werk verschijnt onder meer in bladen als delicious., Volkskrant Magazine, Libelle en Bon Appétit. Daarnaast heeft ze haar eigen televisieprogramma bij de VPRO, koken met van boven.

De pers over Uit de oven van Van Boven:

‘Een van de gezelligste en bruikbaarste kookboeken op de markt. Zelf geïllustreerd, laagdrempelig en veelomvattend.’ NRC Handelsblad

‘Yvette is wat je noemt een überculi. Alles uit dit kook/kijk/doe/genietboek smaakt in één woord ge-wel-dig!’ delicious.