Nieuw bij Fontaine Uitgevers

Auteur

Druk

Formaat

Omvang

Illustraties

Uitvoering

Prijs

ISBN

NUR

Uitgever

Verschijnt/verschenenVolgende week verschijnt Ga mee naar buiten!, één van de eerste boeken in onze non-fictie kinderboekenlijn. In deze nieuwe fondslijn brengen we jeugdboeken over aansprekende onderwerpen, met de mooie fotografie en vormgeving die u van onze boeken gewend bent. Aantrekkelijke titels die kinderen inspireren en de wereld om hen heen helpen ontdekken.

In Ga mee naar buiten! gaan we op ontdekkingstocht in het bos, op het strand of op de hei. Je leert hoe je moet kijken naar de natuur om je heen en wat je allemaal kunt zien. Het boek geeft ook tips voor het zelf maken van de mooiste natuurfoto’s.

Eerder deze maand verscheen Vliegschool, geschreven door een echte stuntpiloot. In dit boek leer je stap voor stap hoe je moet opstijgen en landen, je eigen route moet plannen en spannende stunts kunt uitvoeren. Mét spottergids vol verschillende soorten vliegtuigen.

Wil je op reis met de dapperste ontdekkingsreizigers aller tijden? Dan is Op expeditie! hét boek voor jou. Een boek vol gevaarlijke reizen en spannende avonturen, van Columbus tot Amelia Earhart en Jacques Cousteau. Voor avontuurlijke jongens en meisjes!