MoVida

In MoVida deelt chef-kok en restauranteigenaar Frank Camorra zijn passie voor Spaans eten. Dit boek, met 116 overheerlijke recepten en heel veel zeer bruikbare informatie over Spaanse ingrediënten en kooktechnieken, weet de essentie en de overdaad van de Spaanse keuken vast te leggen.


Auteur

Frank Camorra en Richard Cornish

Druk

1e Druk

Formaat

20 x 25,5 cm

Omvang

368 pag.

Illustraties

ca. 200 kleurenfoto`s

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 19,95

ISBN

978 90 79388 01 1

NUR

442

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

05-2009 / Uitverkocht!
Bestel


Het boek is praktisch opgebouwd in dertien hoofdstukken waarin elk onderwerp aan bod komt, van tapas, soepen en embutidos tot groenten, vlees en vis en schaaldieren. Met welbekende Spaanse klassiekers als tortilla en paella, maar ook meer vernieuwende recepten als geroosterd buikspek met kweepeeraïoli en salade van gegrilde bacalao met sinaasappel, peterselie en paprika. Frank Camorra’s restaurant MoVida in Melbourne werd door de Australische Gourmet Traveler al het beste Spaanse restaurant van het continent genoemd. De opwinding van MoVida spat van de pagina’s van dit prachtige boek en geen enkele liefhebber van Spaans eten zal Franks smaaksensaties kunnen weerstaan. Frank Camorra werd geboren in Barcelona en verhuisde op vijfjarige leeftijd naar Australië. Na een reis door Spanje in 2000 raakte hij geïnspireerd door zowel de moderne als traditionele aspecten van de Spaanse keuken. In zijn restaurant Movida in Melbourne zet hij zijn gasten met veel passie de smaken van zijn geliefde Spanje voor. ‘Ooh wat een hebbeboek! Een Spaanse kookbijbel met veel klassiekers – van paellas en tapas tot flan en sangria – maar ook een paar spannende, vernieuwende zoals oesters met komkommersorbet of geroosterd buikspek met kweepeeraïoli. De Spaanse keuken rukt nog steeds op en wie dit boek ziet, weet meteen waarom. Delicious