Mijn favoriete ingrediënten

Skye Gyngell kookt met een ster!

De kookkunst van Skye Gyngell volgt het ritme van de natuur en maakt gebruik van wat de seizoenen te bieden hebben. In haar nieuwe verleidelijke kookboek legt ze het accent op ingrediënten die een belangrijke rol spelen in de gerechten die zij in de loop van het culinaire jaar bereidt.


Auteur

Skye Gyngell

Druk

1ste

Formaat

16,5 x 23 cm

Omvang

256 pag.

Illustraties

270 kleurenfoto`s

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 29,95

ISBN

978 90 5956 274 5

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

september / Uitverkocht!
Bestel


De ingrediënten die in dit boek centraal staan, zijn producten die Skye graag en vaak toepast in haar gerechten, favoriete seizoensproducten en smaakmakers. Zij gaat uit van de producten van het seizoen en streeft ernaar haar ‘sterproducten’ te laten schitteren door ze meer naar zichzelf te laten smaken en naar het bijbehorende seizoen.
Mijn favoriete ingrediënten biedt behalve meer dan honderd inspirerende recepten met overheerlijke ingrediënten ook boeiende achtergrondinformatie over de gebruikte producten en hun mogelijke toepassingen. Dit is een boek voor iedereen die van lekker eten houdt en die inziet dat gerechten een volmaakte smaak krijgen dankzij goede basisproducten.

Skye Gyngell is een vernieuwende chef-kok en gelauwerd culinair auteur van Vogue. Sinds 2004 is zij chef-kok in het Petersham Nurseries Cafe in Londen, dat al snel een reputatie vestigde vanwege het fantastische eten in een bijzondere ambiance. Het etablissement ontving verschillende prijzen.
Eerder verscheen van haar hand Een jaar in mijn keuken.

‘Karakteristieke, oorspronkelijke en warmhartige gerechten – heel bijzonder.’
Nigel Slater

‘Skye Gyngell is een van de meest vernieuwende en talentvolle koks die zich de laatste jaren hebben gemanifesteerd. Haar passie is merkbaar in de complexe smaken en texturen van haar gerechten.’
Rose Gray