Met Nigel Slater dineren in het Rijk van de Keizer in Amsterdam!

Auteur

Druk

Formaat

Omvang

Illustraties

Uitvoering

Prijs

ISBN

NUR

Uitgever

Verschijnt/verschenenBent u ook dol op de inspirerende, overheerlijke recepten van Nigel Slater? Begin september verschijnt deel 1 van zijn Kitchendiaries bij Fontaine Uitgevers in vertaling, Keukendagboek.

U heeft nú de kans om Nigel Slater te ontmoeten en gerechten uit zijn nieuwste boek te proeven! Op woensdag 4 september bent u van harte welkom tijdens het speciale diner bij het Rijk van de Keizer, georganiseerd in samenwerking met Jonah Freud van De Kookboekhandel.

dé locatie

Wat is een betere plek om Nigel Slater te ontvangen dan het Rijk van de Keizer? Een bruisende en creatieve locatie aan de rand van Amsterdam verscholen tussen de weilanden. Hier wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten uit eigen moes- en kruidentuin. Daarnaast worden boeren en telers uit de buurt betrokken bij de dagelijkse aanvoer.

Ontvangst

Op deze avond bereidt chef-kok Arjen Wokke gerechten uit het Keukendagboek van Nigel Slater. Om er een bijzondere avond van te maken zullen John Hannema en Laura de Monchy van het Rijk van de Keizer samen met Jonah Freud de verdere aankleding verzorgen. Nigel licht de gerechten toe en eet mee aan de lange tafels.

hét menu

U wordt om 18.00 uur ontvangen met een aperitief. Daarna gaan we aan tafel (bij mooi weer in de tuin) voor een heerlijke maaltijd. Na het dessert volgt koffie of thee.

De prijs voor het menu is inclusief drank en koffie.

 

WAAR:

Het Rijk van de Keizer

Joris van den Berghweg 101-111

1067 HP Amsterdam

(Genoeg parkeerruimte én bereikbaar met openbaar vervoer. Kijk hier voor de routebeschrijving)

 

WANNEER:

Woensdag 4 september 2013

 

TIJD:

18.00 uur ontvangst / 19.00 aanvang diner

 

PRIJS:

О  €89,95 p.p. (diner incl. gesigneerd boek)

О  €139,95 voor 2 personen (diner voor 2, incl. 1 gesigneerd boek)

О  €50,00 p.p. voor alleen het diner

 

INSCHRIJVING EN BETALING:

U kunt zich inschrijven door een mail te sturen aan: info@kookboekhandel.com. Vermeld s.v.p. uw naam, adres en met hoeveel personen u komen wilt (hou s.v.p. rekening met bovenstaande mogelijkheden).

U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met factuur. Na betaling is uw plek gereserveerd!