De wilde keuken van Stéphane Reynaud

120 gerechten van de echte jager

Ga op jacht met de Franse topkok Stéphane Reynaud

De wilde keuken van Stéphane Reynaud is dé kookbijbel van het jagen. In dit boek laat Stéphane Reynaud zien op welke manier hij zelf jaagt op onder andere zwijn, gevogelte, hert en konijn en hoe hij deze buit vervolgens bereidt. Voor elke soort wild demonstreert hij het plukken, fileren en bereiden en hij deelt zijn lekkerste recepten. Denk aan grootse klassiekers zoals Terrine van everzwijn en Gebraden hert, maar ook onverwachte combinaties zoals Fazant met bosbes en aardpeer.

De wilde keuken van Stéphane Reynaud is zoals we van Reynauds boeken gewend zijn weer voorzien van prachtige foto’s en grappige illustraties en biedt inspiratie om elke dag smaakvol het beste uit de natuur op tafel te zetten.


Auteur

Stéphane Reynaud

Druk

Formaat

21 x 26 cm

Omvang

292 pag

Illustraties

kleurenfoto's en illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 34,95

ISBN

9789059566460

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

11-2015
Bestel Download cover


Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie – niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen À propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.