Meer smaak uit eigen tuin

Tips en trucs voor de lekkerste zelf gekweekte groenten, fruit en kruiden

Minimale inspanning voor een maximaal resultaat!

Tomaten die anderhalf keer zo zoet zijn en 50% meer vitamine C bevatten, aardbeien met honderdmaal meer aroma en pepers met dubbel zoveel vuur; dankzij de revolutionaire tips van James Wong kweek je eenvoudig groenten, fruit en kruiden boordevol smaak.

Wong vertaalt de kennis die her verzamelde uit 2000 internatonale onderzoeken naar bruikbare tuintips. Naast de vele suggesties waarmee je de smaak van je zelf gekweekte favorieten meetbaar kunt verbeteren en speciale gewassen waarvan je nooit hebt geweten dat je ze gewoon in je achtertuin kon telen, bevat Meer smaak uit eigen tuin recepten om de smaak van je oogst van de tuin naar de keuken te brengen.

De unieke aanpak van James Wong vereist minder werk dan standaardtechnieken: minimale inspanning voor een maximaal resultaat!


Auteur

James Wong

Druk

Formaat

19 x 24,4 cm

Omvang

224 pag.

Illustraties

kleurenfoto's en -illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ 24,95

ISBN

978 90 5956 663 7

NUR

423

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

03-2016
Bestel Download cover


James Wong is botanicus, schrijver van succesvolle tuinboeken en programmamaker uit Londen. Hij haalde een master in etnobotanie, volgde een opleiding bij de botanische tuinen van Kew en is sinds 2014 ambassadeur voor de Royal Horticultural Society (RHS). Aangezien zijn obsessie voor eten haast nog groter is dan die voor planten, dient Wongs kleine tuin als proefstation voor allerlei gewassen en tuinbouwideeën van over de hele wereld.