Made at home

Made at Home_Locatelli

Locatelli’s nieuwste boek, Made at Home, is een kleurrijke verzameling van de gerechten die de onvolprezen meester van de moderne Italiaanse keuken dagelijks deelt met familie,  vrienden en zijn ‘andere’ familie, het team van het vermaarde Londense restaurant
Locanda Locatelli.

Van hartverwarmende Toscaanse tomatensoep en de lievelingssalade van zijn vrouw Plaxy, met wortel, appel en munt, tot de zaterdagse personeelsmaaltijd uit het restaurant
(pizza!), rundvlees-en-aardappelstoof zoals zijn grootmoeder die altijd maakte en de baci di dama – ‘dameszoenen’ van amandel en chocolade – uit zijn kindertijd: dit zijn de verse, heerlijke maaltijden die Giorgio Locatelli thuis op tafel zet.

Over de auteur:
Giorgio Locatelli is een van de bekendste Italiaanse chefs. Hij begon in 2002 zijn  restaurant Locanda Locatelli in Londen, dat met een Michelinster werd bekroond. Zijn  boek Made in Italy werd in 2007 alom geprezen als hét nieuwe standaardwerk over de  Italiaanse keuken.

Reacties zijn gesloten.