Luxe geheimen

Luxe uitgave met goud op snee en een leeslint

Dit spannende boek inspireert je te genieten van het gulle leven en toch een gezond gewicht te houden. En massa’s energie! In Luxe geheimen lezen we over een nieuwe levensstijl, levenskunst zou het eigenlijk moeten heten. We gaan genieten!


Auteur

Maximiliaan Winkelhuis en Margot Roggeveen

Druk

1ste

Formaat

20,8 x 26,5 cm

Omvang

304 pag.

Illustraties

kleurenfoto’s

Uitvoering

gebonden met stofomslag

Prijs

€ 34,95

ISBN

978 90 5956 330 8

NUR

440/443

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

februari 2010 / Uitverkocht!

In de pers

Nouveau

Bestel


De honderden likkebaardend lekkere recepten zijn prachtig gefotografeerd en heel toegankelijk. Zo leert de lezer spelenderwijs dat voor een gezond gewicht geen hemeltergende wilskracht vergt. Het gaat helemaal niet om discipline of scharrig voedsel: het gaat om de juiste kennis en veel plezier. De weg van dik naar dun is een feestje. En dat hoeft geen geheim te blijven.

In het boek zijn vele wetenswaardigheden te vinden die u verder op weg helpen. Deze tips combineren steevast lekker met gezond. Ook geeft het boek tips voor een andere kijk op eten.
De zeer persoonlijke voorbeelden van de auteur geven op een luchtige manier inzicht in uw lichaam, uw gedachten en uw emoties rondom eten.

De recepten in Luxe geheimen zijn zo bijzonder dat het boek lekker leesvoer is. Niemand mist de ongezonde boters, room en vele koolhydraten die traditioneel aan lekker eten gekoppeld lijken te zijn. De schitterende fotografie van Anna de Leeuw maakt bovendien dat je meteen de keuken in wilt.