Liever lokaal wint Gouden Kookboek

Op de eerste dag van de Kookboekenweek is Liever lokaal van Annette van Ruitenburg, René Zanderink, Elsje Bruijnesteijn en Ruth de Ruwe (fotografie) bekroond tot Gouden Kookboek van 2015.

De bekendmaking en uitreiking van de prijs voor ‘het beste kookboek van de lage landen’ vond afgelopen maandagmiddag plaats in het tv programma Tijd voor Max (NPO2).

De vakjury over het winnende kookboek: ‘Dit kookboek is een perfect basiskookboek met ingrediënten die ons land rijk is, geschikt voor alle Nederlanders. De gezonde en eerlijke recepten uit dit boek zijn origineel, beknopt en niet ingewikkeld, waarbij elk recept begint met een korte informatieve tekst. Lokale producten van het seizoen staan echt centraal in dit boek.’

Het winnende kookboek Liever Lokaal is t/m 31 januari 2016 te bezichtigen in de tentoonstelling ‘Aan tafel!’ over eetcultuur in Nederland in Museum Meermanno in Den Haag.

Fontaine feliciteert Annette van Ruitenburg, Elsje Bruijnesteijn, René Zanderink en Ruth de Ruwe met deze mooie bekroning!

Reacties zijn gesloten.