Lekker beter

De beste recepten bij je dagelijkse activiteiten

COVER LEKKER BETER DEF.indd Wat de topkok en de huisarts voorschrijven

Auteur

Ramon Beuk en Rutger Verhoeff

Druk

Formaat

19,5 x 25 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

Uitvoering

paperback

Prijs

€ 19,95

ISBN

978 90 5956 749 8

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

mei 2017

In de pers

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Bekijk hier alvast 6 gemakkelijke recepten uit Lekker beter

Hoe kom je van die dip na een maaltijd af? Wat kun je tijdens het studeren het best eten om je concentratie langer vast te houden? En waarom nemen sporters altijd pasta voor een wedstrijd?

Echt lekker eten en toch goed presteren, zonder dat je aan de superfoods en supplementen moet en zonder dat je een streng dieet moet volgen: daar gaat dit kookboek over.

Elke prestatie vereist nu eenmaal een ander soort voeding. Topkok Ramon Beuk en huisarts Rutger Verhoeff bundelen hun krachten en leggen het allemaal op een vermakelijke en vooral smakelijke manier uit. Ze geven meer dan 50 verrassende recepten voor elke dagindeling. Van vezelrijke tussendoortjes voor tijdens het werken tot een ontbijt met langzame koolhydraten waar je een halve marathon op kunt lopen. Het resultaat: een kookboek én handleiding ineen, met concrete tips en informatie. Een boek waarmee je zelf kunt bepalen wat je per dag het beste kunt eten, afhankelijk van het type inspanning dat je gaat leveren. Waarbij het genieten van lekker eten altijd voorop blijft staan.

Over de auteurs:

Ramon Beuk werd als kok bekend door zijn optreden in verschillende tv-programma’s en zijn culinaire columns in diverse bladen. DAarnaast is hij ondernemer, spreker en auteur van acht kookboeken, waarvan Wat van fair komt… en Terug naar mijn roti verkozen werden tot Kookboek van het Jaar.

Rutger Verhoeff is huisarts en schrijft, spreekt en vlogt actief over zijn vak. Hij was te zien in Zon, Zuipen, Ziekenhuis, heeft een colum in het Algemeen Dagblad en vlogt voor Libelle TV. Eerder schreef hij het boek Wat denkt u, dokter? met ervaringen uit de huisartsenpraktijk.

Lekker beter in de pers:

  • ‘Om de trend van superfoods en lijnen te doorbreken komen Ramon en Rutger met gewone, lekkere en voedzame gerechten.’ - Shownieuws
  • ‘Het is echt een heel mooi boek met een hoop tips en ideeën.’ – Quinty Trustfull in RTL Live
  • ‘Alle gerechten zien er even lekker uit en we kunnen ons voorstellen dat dit in alle opzichten beter voor je is.’ - Gezond Eten
  • ‘Vermakelijk en smakelijk.’ - Weekend Magazine
  • ‘Lekker beter’ ga je van a tot z lezen. Er staat veel bruikbare informatie in en Ramon en Rutger hebben hun kennis optimaal benut bij het maken van dit boek. Dat ze bij het samenstellen veel lol hebben gehad lees je tussen de regels door. Ik ben met dit ‘Lekker beter’ boek in ieder geval weer zoveel meer te weten gekomen.’ – Fusina Verloop, lees.bol.com
  • ‘Met Lekker beter eet je ingrediënten die goed voor je zijn, verwerkt in heerlijke gerechten. Gezond en vooral lekker en dat zonder streng dieet of ingewikkelde recepten.’ - gezondheidsnet.nl