190 Recepten uit de kookschool van Alain Ducasse

stap- voor-stap

190 recepten lo res Kook mee in de stijl van de wereldberoemde meester: chef-kok Alain Ducasse

Auteur

Alain Ducasse

Druk

Formaat

19 x 24,5 cm

Omvang

656 pag.

Illustraties

kleurenfoto's en -illustraties

Uitvoering

gebonden

Prijs

€ €45,00

ISBN

9789077902103

NUR

440

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

10-2012

In de pers

Bestel Download cover Inkijkexemplaar


- Receptuur geschikt voor dagelijks gebruik én voor bijzondere gelegenheden
- Toegankelijk voor amateurkoks van elk niveau door stap-voor-stap-techniek
- Uitgebreide informatie over keukengerei, producten en basisrecepten
- Niveau wordt aangegeven (door afbeelding pannetjes) van beginnende tot gevorderde kok

Alain Ducasse, chef-kok en entrepreneur, is wereldberoemd vanwege zijn kennis van de Provençaalse keuken. Zijn meer dan twintig restaurants ontvingen in totaal 19 Michelinsterren. Beroemd is zijn restaurant Jules Verne op de tweede etage van de Eiffeltoren in Parijs. Daarnaast bezit hij meerdere hotels en landgoederen verspreid over de wereld. Nadat Ducasse al eerder een opleiding voor professionele koks overnam, opende hij in2009 in Parijs een kookschool voor amateurs. Hij is een groot voorvechter van het verspreiden van culinaire kennis onder het grote publiek.

We must open our doors to all amateur cooks. They must be taught to feel, to learn and to understand what happens “backstage” before delicious food appears on the table.

Alain Ducasse

Ook van Alain Ducasse: Puur natuur Op tafel