Last-minute cadeautips voor Sinterklaas

Auteur

Druk

Formaat

Omvang

Illustraties

Uitvoering

Prijs

ISBN

NUR

Uitgever

Verschijnt/verschenenNog maar een paar dagen en dan is het zover: pakjesavond! De kans is groot dat u al een eind op streek bent met uw verlanglijstje, maar misschien brengen onderstaande cadeautips u op nieuwe ideeën.

delicious. Hét bakboek!
Bakken is hip, leuk en – als alles gaat zoals het hoort te gaan – lekker. Het bakboek van delicious.  staat vol originele recepten voor onder andere baklava, crème-brûléetaartjes en frambozen shortcake en is daarmee het ideale cadeau voor iedere zoetekauw.

Ga mee naar buiten!
Natuurlijk is het leuk om te computeren, te knutselen of televisie te kijken. Het boek Ga mee naar buiten laat kinderen van ongeveer 8 jaar en ouder zien dat het óók ontzettend leuk is om af en toe op onderzoek uit te gaan in de natuur. Een perfect cadeautje voor jonge avonturiers én huismussen!

Handboek voor de perfecte steak
Het is niet makkelijk om een perfect stukje vlees op tafel te zetten. Het Handboek voor de perfecte steak van Marcus Polman biedt een helpende hand en beschrijft ‘wat elke man moet weten over biefstuk bakken’.

Home Made Menu
Het is altijd handig om een paar onfeilbare menu’s achter de hand te hebben. Yvette van Boven, auteur van Home made weet dat als geen ander. Home made Menu bevat acht menu’s voor verschillende gelegenheden, samengesteld uit eerder verschenen werk, en biedt iedere thuiskok een schat aan inspiratie.

Op expeditie!
Het boek Op expeditie! neemt jongens en meisjes van 9 jaar en ouder mee in de wondere wereld van de beroemdste ontdekkingsreizigers aller tijden. Mét survivaltips om te overleven in extreme omstandigheden!

Waarom water sneller kookt in het vliegtuig
… dat, en nog veel meer, weet je na het lezen van dit boek! Perfect voor iedereen die op het punt staat een vliegreis te maken of geïnteresseerd is in de kunst van het vliegen.