Het langste natuurpad van Nederland

459 km wandelen over onverharde paden en trage wegen

Trek je wandelschoenen maar aan

Auteur

Roots

Druk

Formaat

13 x 21 cm

Omvang

160 pag.

Illustraties

Uitvoering

paperback met flappen

Prijs

€ 15,-

ISBN

978 90 5956 700 9

NUR

502

Uitgever

Fontaine Uitgevers

Verschijnt/verschenen

februari 2017
Bestel Download cover Inkijkexemplaar


Wil je een grutto horen? Een haas zien wegspringen in het veld? Wil je een ree spotten, een veld vol orchideeën in de mist zien opduiken of door een moerasbos struinen? Dan moet je echt naar buiten, de vrije natuur in! De redactie van natuurmagazine Roots weet dat als geen ander.

Voor iedereen die graag wandelt en naar dieren en planten kijkt, heeft Roots het langste natuurpad van Nederland gemaakt, van Delfzijl naar Goirle. Een wandelroute van 459 km dwars door Nederland die zoveel mogelijk over stille zandpaden en landweggetjes voert, door de mooiste natuur. En langs dit gloednieuwe wandelpad zijn 136 natuurhotspots gekozen. Dat zijn plekken waar bijzondere dieren of planten leven, of waar een interessant landschap kan worden ervaren.

Over Roots:
Roots is het enige onafhankelijke natuurtijdschrift in Nederland. Maandelijks verrast het met schitterende reportages over de natuur dicht bij huis, maar ook over andere spectaculaire plekken over de hele wereld. Prachtige natuurfotografie en -illustraties zijn het handelsmerk van Roots.