Koken met auteur Yotam Ottolenghi

Afgelopen woensdag (20 november) gaf Yotam Ottolenghi, culinair fenomeen en auteur van onder meer Plenty, Ottolenghi, het kookboek en Jeruzalem, een kookworkshop voor 190 bewonderaars in de Kookfabriek in Amsterdam. De workshop, die werd georganiseerd door NRC, was een enorm succes. Vrijwel direct na de bekendmaking was het evenement volgeboekt, wat resulteerde in een drukbezochte, maar daarom niet minder gezellige dag. De sfeer was ontspannen en de deelnemers hadden het zichtbaar naar hun zin. Niet verrassend als je ziet wat voor heerlijks er allemaal op het menu stond: witlof met noten en roquefort als voorgerecht, groene pannenkoekjes met limoenboter als hoofdgerecht en gepocheerde peren in witte wijn met kardemom toe. Als kers op de taart gingen alle deelnemers naar huis met een gesigneerd exemplaar van Jeruzalem: een geslaagd einde van een bijzondere dag!

Dit bericht is geplaatst in nieuwsarchief. Bookmark de permalink.