Kleine hapjes, grote smaken

Auteur

Paul Gayler

Druk

1ste

Formaat

20,5 x 25,5 cm

Omvang

192 pag.

Illustraties

kleurenfoto`s

Uitvoering

paperback met flappen

Prijs

€ 19,95

ISBN

978 90 5956 227 1

NUR

440

Uitgever

FONTAINE UITGEVERS

Verschijnt/verschenen

oktober
Bestel


Het eten van kleine gerechtjes is helemaal van nu. Of het nu sushi, tapas of mezze zijn, kleine hapjes zijn de ideale manier om van veel verschillende gerechtjes te genieten, vol uiteenlopende smaken, texturen en kleuren. Aan de hand van ervaren chef-kok Paul Gayler neemt Kleine hapjes, grote smaken de lezer mee op een reis rond de wereld om tongstrelende smaakcombinaties te ontdekken waarvoor men toch niet urenlang in de keuken hoeft te staan. Het boek staat boordevol eenvoudige, heerlijke recepten die gecombineerd kunnen worden om een perfecte maaltijd te vormen, of het nu voor een informeel etentje voor vrienden of familie is of een diner voor twee. De gerechtjes zijn afkomstig uit Zuid-, Midden- en Noord-Amerika, Spanje, Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten, de Specerijenroute en het Verre Oosten. Denk aan chorizo met sherry, meloen en munt en geroerbakte garnalen met olijven en koriander. Laat je verrassen en ontdek de hele wereld in kleine hapjes met grootse smaken! Paul Gayler werkte in enkele van de meest prestigieuze restaurants van Londen en bracht samen met anderen het restaurant van het Lanesborough Hotel aan de culinaire top. Zijn kookboeken, waaronder Vegetarisch in stijl en Hot hot hot! zijn inmiddels in tien talen vertaald.